fredag 16. desember 2016

 Aftenposten framstiller i en karikatur i dag Syrias president Bashar al-Assad som Satan (mannen med ljåen). 

Lars Birkelund sitt bilde.
 
Av Lars Birkelund 16.12.2016
Men de virkelig sataniske krefter i verden i dag er den maktblokken Norge er del av og som Aftenposten er en ivrig lakei for, nemlig USA/NATO, som ikke tåler at NOE land velger en annen vei enn dem. 

Tidligere, da jeg så mennesker i muslimske land brenne USA-flagg og kalle USA for Satan ble jeg like sjokkert som andre. I dag vet jeg mer. Så nå forstår jeg hvorfor de gjorde det, gjør det. Og Syria er blant landene som USA/kolonimaktene har herjet med i 100 år.

Hva har Assad gjort? Jo, det et hvert lands leder ville ha gjort i samme situasjon: forsvart landet sitt mot angrep fra USA/kolonimaktene, araberdiktaturene etc. Angrepet har pågått siden 2011, minst, og har skjedd gjennom direkte tiltak som bombing og sanksjoner, men viktigst: gjennom støtte til forræderske syrere og invaderende horder, hundretusenvis av islamistiske terrorister fra opptil 100 land. Disse har i praksis vært leiesoldater for "oss". 

Syrerne, ja, hele verden jubler over at Aleppo er frigjort. Men Aftenposten sørger. Shame on you, Aftenposten, som viste like dårlig dømmekraft da dere støttet Hitler. 

Min spådom er at Assad i framtida kommer til å bli feiret som Syrias Churchill, altså en frigjøringshelt av de aller største, slik mange nordmenn i dag fortsatt feirer Olav den hellige.
Gratuler med frigjøringen av Aleppo, Syria og familien Assad!

For ordens skyld: dette er en hyllest til Syrias soleklare rett til motstand mot angrep fra fremmede makter, ikke en hyllest til Assad og hans politikk forøvrig. Skjønt en del av den sies å være bra.

Oppdatering: Aftenposten avviste dette som leserinnlegg. Så da gjelder det å spre det på andre måter, folkens.