mandag 9. juli 2018

NÅ MÅ DET NORSKE FOLK REISE SEG I AVSKY MOT VÅR REGJERING OG DET SOM SKJER I UKRAINA!

Israel bevæpner nazistisk militsgruppe i Ukraina

Vidar Myrvold sitt bilde.
Befal fra den nazistiske Azov-bataljonen med israelsk våpen i hand. Foto: Stillbilde fra video spilt inn av Azov.

Av Joakim Møllersen

Med en wolfsangel i bakgrunnen forklarer befalen i Azov bruken av to våpen som er i den nazistiske militsens arsenal. Begge er lett gjenkjennelige Tavor-modeller, et israelsk våpenmerke.

Wolfsangelen er en tysk rune som blei brukt i nazistenes paramilitære organisasjon SS, som var ansvarlig for det nazistiske terrorregimet, både før Hitler kom til makta, for å knuse opposisjon og drive etnisk forfølgelse på 1930-tallet, samt utøve kontroll over lokalbefolkning i okkuperte områder under andre verdenskrig. SS regnes for å være delen av det tyske maktapparatet mest ansvarlig for jødeutryddelsen. Etter andre verdenskrig har den blitt brukt som symbol av en rekke nazistiske organisasjoner. I logoen sin har de også funnet plass til Schwartze Sonne, enda et nazisymbol.
 

Israelske våpen i korstog mot «undermennesker»


I tillegg til symbolbruk som gjør dem enkle å plassere ideologisk bruker altså Azov-bataljonen israelske automatvåpen i sin krigføring. Asa Winstanley avslørte dette tidligere i uka på Electronic Intifada. Våpnene produseres riktignok ikke i Israel, men lages på lisens fra israelske myndigheter i Ukraina. 
Vidar Myrvold sitt bilde.
Wolfsangel i forgrunnen og Schwarze Sonne i bakgrunnen. To nazisymboler i én Azov-logo.
Dette på tross av at de tidligere har garantert at israelske våpen, også de produsert på lisens, ikke skal havne i hendene på antisemittiske grupperinger. 
Garantien blei utstedt etter bekymringer for at den selverklærte jødiske staten bevæpnet den politiske retninga som ser på jøder som sin absolutte hovedfiende og har forsøkt å utrydde hele folkegruppa.

I fjor møttes innenriksminister Arsen Avakov med sin israelske kollega Aryeh Deri for å diskutere en videreutvikling av deres «fruktbare samarbeid». Avakov er i sin posisjon ansvarlig for Azov-bataljonen. Han har gjort en annen Azov-nazist, Vadim Troian, til sjef for nasjonalpolitiet i Ukraina.
Nåværende regjering i Ukraina ledes av Volodimir Groisman som selv er jøde.


— Det historiske målet til for vår nasjon i dette kritiske øyeblikk er å lede verdens hvite raser i et siste korstog for deres overlevelse. Et korstog mot de semittiskledede undermenneskene.


Slik uttalte daværende leder av Azov-bataljonen, Andrij Biletski, seg til The Telegraph om hans og organisasjonens mål. I dag sitter Biletski i Verkhovna Rada, det ukrainske parlamentet, for Det nasjonale korps, hvor han blant annen har foreslått å gjøre «raseblanding» ulovlig. Det nasjonale korps blei danna av veteraner fra Azov-bataljonen og har i tillegg sin egen paramilitære gruppe, Nasjonalmilitsen, som har stått bak angrep på jøder og etnisk rensing og dødelige pogromer mot romfolk.


Seksuell vold, krigsforbrytelser og tortur:

FN og Human Rights Watch har anklaget Azov-bataljonen for krigsforbrytelser, tortur, seksuell vold, i tillegg til målretta angrep mot sivile. På hjemmesidene deres finner en flere bilder og videoer hvor medlemmer bruker Tavor-geværer.

Vidar Myrvold sitt bilde.
Forretningsmann, innenriksminister og ansvarlig for
Azov-bataljonen, Arsen Avakov.
Foto: Viktor Alekseev

Det ukrainske militæret sleit lenge med lav moral og dårlig rekruttering til borgerkrigen mot de russlandsvennlige separatistene i Øst-Ukraina. De innlemmet derfor Azov i den ukrainske nasjonalgarden.


En annen nazibataljon, Pravij Sektor eller Høyre Sektor, fikk også offisiell status etter at krigen hadde pågått ei stund, og prominente nazister fikk høye stillinger i politiet og militæret.
 

Inkluderinga av nazistiske grupperinger i landets militære har vakt internasjonal oppsikt og avsky. Enkelte har forsøkt å avfeie det hele som russisk propaganda, men i mars vedtok Kongressen i USA at landet ikke lenger har lov til å selge eller på annen måte gi våpen til Azov-bataljonen.

— Hvit overlegenhets-ideologi og nynazisme er uakseptable og har ingen plass i vår verden, sa Demokraten Ro Khanna til The Hill etter at han hadde fått gjennom forslaget sitt.

— Jeg er veldig fornøyd med at den nylig vedtatte budsjettresolusjonen forhindrer USA fra å tilby våpen og trening til den nynazistiske Azov-bataljonen som kjemper i Ukraina.

USAs proxy
 
Ukraina er en nær alliert av USA og NATO, og vedtaket har stukket kjepper i hjulene for stormaktens støtte til den ukrainske regjeringa. At nazistene er integrert i det militæret gjør at enhver våpenstøtte til Ukraina kan sees på som et brudd. Tidligere har USA gitt både våpen og trening til nazistene.


Tette bånd knyttes imidlertid fremdeles mellom høytstående politikere i USA og regjeringa i Kiev, inkludert delene av sistnevnte med tilhørighet ytterst til høyre. Andrij Parubij var med på grunnleggelsen av det nazistiske partiet Det sosialnasjonalistiske parti og den paramilitære naziorganisasjonen Patriot Ukraina. Parubij er nå leder for Verokhovna Rada og representerer regjeringspartiet Folkets Front.

Den ukrainske nasjonalismen sto sterkt vest i landet allerede før borgerkrigen og har styrket seg ytterligere sia da. Nazikollaboratøren Stepan Bandera som blant leda flere massakrer mot jøder og polakker, deriblant den som tok livet av 7.000 jøder i Lviv. Han har blitt en slags nasjonalhelt for deler av befolkninga og har fått flere minnesmerker reist og ei gate oppkalt etter seg i Kiev.